Retket

Taideyhdistys Elo on perustettu elokuussa 1991. Vuosipäivää juhlistetaan elokuussa yleensä tekemällä retki johonkin mielenkiintoiseen taidekohteeseen.

Kesäretki lauantaina 5.8.2023, kohde vielä avoin

————————————————————

Edellisten vuosien retket

Kesäretki Laukon kartanoon lauantaina 6.8.2022

Tutustutuimme Marjatta Tapiolan, Kauko Lehtisen, Heikki Marilan, Viljami Heinosen, Moosa Myllykankaan ja Tapani Kokon näyttelyihin.

Kesän 2021 retki peruttiin kokoontumisrajoitusten takia. Joukko elolaisia kävi kuitenkin Marc Chagall -näyttelyssä Sastamalan Art Pappilassa lauantaina 7.8.2021.

Kesän 2020 retki peruttiin koronapandemian takia.

Kesäinen taideretki Anne Mattilan Galleriaan Karvialle 2.8.2019

Tutustuimme Anne Mattilan taiteeseen ja kiersimme taidepolun. Nautimme maittavan keittolounaan jälkiruokineen ja täytekakkukahveineen. Paluumatkalla poikkesimme Hämeenkyrössä Frantsilan Kehäkukassa. Annen maalauksia:

   

Taideyhdistys Elon Krakovan matka 5. – 11.6.2018

Taideretki Porvooseen lauantaina 5.8.2017

Orimattilassa tutustuimme Soile Yli-Mäyryn Taidelinnaan ja hänen teoksiinsa. Porvoossa vierailimme Taidetehtaalla, jossa oli Porvoon triennaali ”Piirustus on yhteinen asia”. Poikkesimme Näsin Kartanon kesänäyttelyssä, jossa on esillä suomalaista nykytaidetta. Lounaan nautimme Ravintola Hanna-Marian buffet-pöydästä.

Aamukahvilla

Soile Yli-Mäyryn Taidelinna

Porvoon triennaali

Näsin Kartanon kesänäyttely

Näsin Kartanon kesänäyttely

Näsin Kartanon kesänäyttely

Lounas Ravintola Hanna-Marian buffet-pöydästä

Taiteesta kiinnostunut joukko elolaisia

25-vuotisjuhlaretki Mäntyharjulle lauantaina 6.8.2016

Menomatkalla poikkesimme kahvilla Lahdessa Galleria-kahvila Oskarin pihassa. Mäntyharjulla Salmelan taidekeskuksessa tutustuimme oppaan johdolla näyttelyihin. Nautittuamme lounaan Ravintola Kesäheinässä oli meillä aikaa katsella näyttelyitä kaikessa rauhassa. Monet kävivät katsomassa Mäntyharjun kirkkoa, joka on maamme toiseksi suurin puukirkko. Paluumatkalla tutustuimme Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa 100 lintua -näyttelyyn ja Rakkauspuistoon.

Galleria-kahvila Oskarin piha

Galleria-kahvila Oskarin piha

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela

Mäntyharjun kirkko

Mäntyharjun kirkko

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Comments are closed.