Taideillat

Taideillat pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden viimeisenä tiistaina klo 18.00 – 20.00 lukuunottamatta kesä- ja joulutaukoja. Kokoontumispaikka on koronapandemian takia muuttunut. Myös ohjelmaan on tullut muutoksia. Kokoontumispaikka on Haiharan Talli (osoite Haiharankatu 30, Tampere). Sinne pääsee bussilla no 10 (päätepysäkki). Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy.

Ohjelmaan saattaa koronan takia tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla. Seuraa sähköpostiasi ja näitä kotisivuja.

Syksyn 2020 taideillat

Lokakuun taideilta tiistaina 27.10.2020, klo 18 – 20, Haiharan Talli, Kaukajärvi
Esitelmöitsijänä helmikuun 2021 kurssin opettaja kuvataiteilija Katri Mononen.
Hänen aiheenaan värit ja värikerrostumat.
Tallissa käytämme maskeja ja pystymme hyvin pitämään turvavälit.

Marraskuun taideilta tiistaina 24.11.2020 klo 18 – 20, Haiharan Talli, Kaukajärvi
Syyskokous – käsitellään sääntömääräiset asiat

Pikkujoulun järjestämistä suunnitellaan. Sekin voisi toteutua mahdollisesti tammikuussa 2021.

HUOM. Opastettu vierailu Tampereen Taiteilijaseuran 100-vuotisjuhlanäyttelyyn Tampereen Taidemuseoon siirtyy joulukuulle (tai tammikuulle). Lisätietoa annetaan, kun ajankohta on varmistunut.

Comments are closed.